Uncategorized

2020 Augusztus

Üdv mindenki! Alig 10 hónap telt el az előző poszt óta, jó újra itt. Az idő telik, válságok jönnek mennek. Az, hogy még mindig itt vagyunk talán a legfontosabb. Ezért arra kérném mind a 0 darab olvasómat, hogy így a második hullám elején vigyázzatok magatokra . Boltban dolgozni nem jó, de látni azt, hogy a vásárlók fele annyira sem képes, hogy felhúzza az orrára a maszkot, főleg egy korona gócnak számító városban az kissé lehangoló és meglehetősen bosszantó. Sok szerencsét mindenkinek!

No de vissza vidámabb vizekre. Láttam/olvastam az elmúlt pár hónapban sok mindent, egy kövi posztban majd az érdekesebb részét igyekszem lefedni. Éppen költözőben vagyok MAL-ról Anilistre. Mindig is voltak kisebb, nagyobb bajai a MAL-nak. Elsősorban az oldal lassú szerkesztődése és meglehetős merevsége zavart (mely úgy néz Anilisten egy picit jobb), de rengeteg elérhetőségi problémája volt nyár elején az oldalnak (főleg a VPN használókat szívatták meg keményen). Kezdek egyetérteni azokkal akik excel táblában vezetik a látottakat. Egy ilyen költözés kifejezetten melós. Még a manga listám oldalhoz igazítása is sok időt vett el, az animés listám biztos nem is fogom teljesen átnézni. Remélem ezt az évtizedben nem kell újra költözni.

A legfontosabb: felvettek egy hazai fansub csapathoz. Jelenleg adatlapokat és rövid összefoglalókat gyártok, így a szavaim eljutnak az olvasó közönséghez 🙂 Majd ha egy kicsit megmelegedett a helyem és végeztem az első körös söprögetéssel írok konkrétabbat is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.